Onderhoud

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk

Regelmatig onderhoud aan jouw technische installatie is belangrijk voor een goede werking en betrouwbaarheid én voor een optimale levensduur. Wij plegen onderhoud aan bestaande en zelf aangelegde installaties en zorgen dat deze voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Onderhoudscontract op maat

Voor ons is service vanzelfsprekend. Wij nemen elke zorg uit handen. Bij bestaande en door ons aangelegde technische installaties bieden we onderhoudscontracten op maat. Zo kunnen wij problemen snel oplossen en weet je zeker dat jouw installaties met regelmaat vakkundig worden gecontroleerd.

Altijd betrouwbaar

Het op tijd en periodiek inspecteren, reinigen en repareren van installaties is erg belangrijk. Bovendien is periodiek onderhoud aan sommige installaties wettelijk verplicht. Wij zorgen ervoor dat jouw installatie goed werkt én blijft werken. Tijdens dit onderhoud controleren we ook meteen of de installatie voldoet aan de laatste wet- en regelgeving.

Een installatie laten onderhouden is altijd maatwerk

Daarom maken wij eerst een afspraak voor een kennismaking. Op basis van onze inschatting maken we een vrijblijvende offerte.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of je kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Postbus 235, 5480 AE Schijndel

073 - 7200991