Beveiliging

Een beveiligingssysteem waar je op kunt vertrouwen

Tegenwoordig is een inbraak- en beveiligingsinstallatie geen overbodige luxe meer.
Een inbraak, overval of andere onwenselijke voorvallen kunnen een grote impact hebben, preventie is daarom belangrijk. Met beveiligingsoplossingen voor elke situatie zorgen we dat jouw bedrijfspand of woning optimaal beveiligd is.

Een totaaloplossing

Wij bieden een totaaloplossing, wij verzorgen de complete beveiligingsinstallatie. Wij leggen de bekabeling en leveren en installeren de nieuwste en volgens richtlijnen gecertificeerde systemen. Via een servicecontract zorgen we dat de beveiligingsinstallatie onderhouden wordt.

Borg gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Van Keulen Techniek heeft als gecertificeerd BORG beveiligingsbedrijf de kennis en expertise in huis om je een compleet pakket beveiligingsinstallaties aan te bieden. Wij weten precies wat de juiste beveiliging voor jouw situatie is. Met een BORG certificatie zorgen we er zelfs voor dat je als eigenaar aan kunt tonen dat de beveiligingsinstallatie deskundig en betrouwbaar is aangelegd én wordt onderhouden volgens de geldende installatievoorschriften.

9

Beveiligingsinstallatie woning

Tegenwoordig kun je je woning eenvoudig en slim beveiligen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je wensen. Wij bekijken de situatie en geven een eerlijk advies.

9

Beveiliging bedrijfspand

Door betrouwbare beveiligingssystemen kun je ongemakken en hoge kosten voor jouw bedrijf voorkomen. Het is natuurlijk belangrijk om alle opties te bespreken. Wat spreekt je het meeste aan en wat is van toepassing op jouw bedrijf? Is er kans op diefstal, inbraak of vandalisme? We bespreken alle mogelijkheden en maken een op maat beveiligingsplan.

9

Tijdelijke beveiliging

Ook kunnen we zorgen voor de beveiliging van een (bouw)terrein of (leegstaand) object. Doordat we alles zelf doen hebben we een volledige oplossing op maat en zijn we flexibel. Het systeem is eenvoudig uit te breiden of aan te passen indien de situatie hierom vraagt.

Toegangscontrole

Een simpele oplossing voor het beveiligen van een gebouw is toegangscontrole. Doormiddel van een elektronisch toegangssysteem kun je managen wie er waar en wanneer toegang heeft. Het is zeer eenvoudig om een IP toegangscontrole systeem aan een bestaand netwerk en infrastructuur toe te voegen.

Intercom

Een intercom kan op veel verschillende gebieden worden toegepast en is een belangrijke schakel in de beveiliging van een gebouw. Door het gebruik van een intercomsysteem kan je meteen te zien wie er voor de entree van het gebouw staat en kan er toegang kan worden gegeven of niet.

Goede beveiliging is altijd maatwerk

Daarom maken wij eerst een afspraak voor een kennismaking. Op basis van onze inschatting maken we een beveiligingsplan met een vrijblijvende offerte.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of je kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Postbus 235, 5480 AE Schijndel

073 - 7200991