Camerasystemen

Een camerasysteem is een effectief preventiemiddel

Met camera’s kun je efficiënt en effectief mensen, goederen en processen bewaken. Met de nieuwste camera’s creëren we een passende oplossing voor iedere werk- en leefomgeving. De systemen worden steeds intelligenter, je kunt snel en eenvoudig uitbreiden en de beelden overal ter wereld bekijken.

Afhankelijk van je wensen en omgeving

Er zijn veel verschillende camerasystemen en mogelijkheden. Zo wil je de beelden vast ook op je telefoon kunnen bekijken. Of misschien wil je dat de camerasystemen aansluiten op jouw toegangscontrole en terreinbewaking. Het kan allemaal. Daarom bekijken we uitgebreid de situatie zodat we een passend advies kunnen geven. Afhankelijk van je wensen en omgeving ontwerpen we een camerabeveiligingsinstallatie. Wij verzorgen de levering en installatie van de camera’s en voeren ook het onderhoud uit.

Voldoet aan alle eisen

Goede camerabeveiliging voldoet aan een aantal basisvoorwaarden. Vanzelfsprekend wil je de juiste beelden opnemen en deze gemakkelijk kunnen terugvinden. Ook is het belangrijk dat de beelden van goede kwaliteit zijn, zodat je hierop kunt terugvallen indien nodig. Wij zorgen ervoor dat de camera-installatie aan alle voorschriften voldoet.

Een goede camera-installatie is altijd maatwerk

Daarom maken wij eerst een afspraak voor een kennismaking. Op basis van onze inschatting maken we een cameraplan met een vrijblijvende offerte.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of je kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Postbus 235, 5480 AE Schijndel

073 - 7200991