Vacatures

Werken bij Van Keulen Techniek

Vacature elektro-servicemonteur

Wij zijn op zoek naar een echte alleskunner! Zie jij het als een uitdaging om als een echte vakspecialist aan de slag te gaan en wil jij werken aan installatievraagstukken, inspecties en/of onderhoud? Voor grote en kleine projecten en bedrijven, maar vind je het ook leuk om de afwisseling te hebben met particulieren? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Keulen Techniek.

Wij zijn op zoek naar een elektro-servicemonteur. Als elektro-servicemonteur voer je onderhoudswerkzaamheden uit, stel je de diagnose en verhelp je zelfstandig storingen. Met lekker veel afwisseling, want het werk brengt je van hot naar her in allerlei omstandigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afstemmen met de klant en het aandragen van oplossingen voor verbetering van de installatie.

Wat we graag in ons team zien:

9

Goede sociale en communicatieve vaardigheden

9

Klantgericht

9

Flexibel, zelfstandig en creatief

9

In bezit van rijbewijs

9

Denkniveau mbo

Wat we graag in ons team zien:

9

Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract

9

40-urige werkweek

9

Goed salaris

Wil jij werken in een jong en dynamisch team? Kom dan gerust eens op de koffie. We laten je graag meer zien van ons bedrijf. 

 Solliciteren kan via [email protected] of via telefoonnummer 073-7200991. 

Van Keulen Techniek

Van Keulen Techniek is uitgegroeid tot een regionale partner voor technische installatie- vraagstukken. We hebben alle expertise in huis en blijven ons daarin ontwikkelen, maar we kijken ook verder. We verwelkomen je graag in ons team.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Postbus 235, 5480 AE Schijndel

073 - 7200991