Voor elk vraagstuk een passende oplossing

Technische installaties zijn onze specialiteit. Welke vraag je ook hebt we denken graag met je mee over een ideale oplossing. Je kunt onze diensten inzetten om het project van begin tot eind succesvol te laten verlopen. Van ontwerp tot installatietekening, van offerte tot oplevering. We zorgen voor veilig en vakkundig installatiewerk, inspecties én het benodigde onderhoud.

Beveiliging

Met beveiligingsoplossingen voor elke situatie zorgen we dat jouw bedrijfspand of woning optimaal beveiligd is.

Brandbeveiliging

Wij bieden complete oplossingen waarmee de brandbeveiliging van jouw bedrijfspand goed in orde is én blijft.

Camerasystemen

Met de nieuwste camera’s creëren we een passende oplossing voor ieder bedrijf en woning.

Datanetwerken

Door ons uitgebreide pakket op het gebied van ICT, telecommunicatie en werkplekautomatisering maken wij al jouw communicatieprocessen mogelijk.

Elektra en verlichting

Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechnische installaties voor bedrijven. We nemen alles uit handen, van ontwerp tot realisatie.

Zonne-energie

Ook de duurzame oplossing zonne-energie behoort tot onze diensten. Wij dragen zorg voor het advies, ontwerp en de installatie van zonne-energiesystemen.

Inspecties

Als bedrijf ben je verplicht zorg te dragen voor een veilige werkomgeving. Wij voeren keuringen en inspecties uit aan technische installaties op basis van de geldende normen.

Onderhoud

Door regelmatig onderhoud aan alle technische installaties kunnen we een goede werking en veiligheid garanderen én zorgen voor een optimale levensduur.

Wat klanten zeggen

“Lorem ipsum dolor sit adipiscing elit. Nullam lectus consectetur eu sapien. Proin cursus, dolor a mollis risus dolor fermentum massa, a commodo elit dui sit amet tortor.”

JOHN SMITH

Naam bedrijf

Neem contact met ons op

Postbus 235, 5480 AE Schijndel

073 - 7200991

contact@vankeulentechniek.nl

Algemene voorwaarden
Privacy