Voor elk vraagstuk een passende oplossing

Technische installaties zijn onze specialiteit. Welke vraag je ook hebt we denken graag met je mee over een ideale oplossing. Je kunt onze diensten inzetten om het project van begin tot eind succesvol te laten verlopen. Van ontwerp tot installatietekening, van offerte tot oplevering. We zorgen voor veilig en vakkundig installatiewerk, inspecties én het benodigde onderhoud.

Beveiliging

Met beveiligingsoplossingen voor elke situatie zorgen we dat jouw bedrijfspand of woning optimaal beveiligd is.

Brandbeveiliging

Wij bieden complete oplossingen waarmee de brandbeveiliging van jouw bedrijfspand goed in orde is én blijft.

Camerasystemen

Met de nieuwste camera’s creëren we een passende oplossing voor ieder bedrijf en woning.

Datanetwerken

Door ons uitgebreide pakket op het gebied van ICT, telecommunicatie en werkplekautomatisering maken wij al jouw communicatieprocessen mogelijk.

Elektra en verlichting

Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechnische installaties voor bedrijven. We nemen alles uit handen, van ontwerp tot realisatie.

Zonne-energie

Ook de duurzame oplossing zonne-energie behoort tot onze diensten. Wij dragen zorg voor het advies, ontwerp en de installatie van zonne-energiesystemen.

Inspecties

Als bedrijf ben je verplicht zorg te dragen voor een veilige werkomgeving. Wij voeren keuringen en inspecties uit aan technische installaties op basis van de geldende normen.

Onderhoud

Door regelmatig onderhoud aan alle technische installaties kunnen we een goede werking en veiligheid garanderen én zorgen voor een optimale levensduur.

Wat klanten zeggen

“Van Keulen Techniek is vanaf dag 1 betrokken geweest bij de ingrijpende renovatie van ons kantoorpand aan de Rembrandtlaan 4 in Veghel. In het bouwteam hebben zij absoluut hun bijdrage (ontwerp en realisatie) geleverd voor de complete elektrotechnische installatie, alarm- en brandmeldsystemen. Ook zijn alle verlichtingsarmaturen door Van Keulen geselecteerd op basis van functionaliteit en duurzaamheid. Het hele team heeft zich enorm ingespannen om de scherpe opleverdatum te realiseren en hierbij is ook regelmatig overgewerkt. Dit in combinatie met het beperken van overlast en de interne verhuizing van huurders tijdens de verbouwing is op een bijzonder professioneel wijze uitgevoerd. Samenvattend: Een prima bedrijf waar ik graag een volgende klus mee wil oppakken.”

Patrick Trikels MILON
Patrick Trikels

“Inmiddels alweer vele jaren geleden heeft een eenmalige samenwerking met de firma Van Keulen Techniek geresulteerd in een vaste en hechte relatie. Voor een optimaal verloop van onze projecten is het cruciaal om met mensen te werken die je begrijpen, op de juiste manier kunnen ondersteunen en in staat zijn om flexibel te opereren binnen een bouwteam. Het juiste en stabiele kwaliteitsniveau is hierbij eigenlijk een vanzelfsprekendheid.”

Hein Verberne VIA2V B.V.
Hein Verberne

“Bij van Keulen Techniek staan ze altijd klaar om jouw probleem op te lossen ook al komt dat even niet goed uit. Daarnaast denken en werken de monteurs vakkundig en oplossingsgericht.

Karel Zomers DHVM vastgoedmanagement
Karel Zomers

“Als verhuurder van kantoren werken wij al jaren naar volle tevredenheid samen met Van Keulen Techniek. Of dit nu voor kleine werkzaamheden is of voor grote renovaties, wij zien in Van Keulen Techniek een partner waarmee het prettig samenwerken is, die staat voor kwaliteit, service en persoonlijk contact. Hetgeen ook erg belangrijk is voor de tevredenheid van onze huurders in onze gebouwen. ”

Danielle Bevers Merin
Danielle Bevers

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Postbus 235, 5480 AE Schijndel

073 - 7200991