Elektra en Verlichting

Gebruiksgemak en sfeer in ieder gebouw

Je wilt graag een fijne sfeer creëren in jouw bedrijfspand. De juiste verlichting en gebruiksgemak spelen hierbij een belangrijke rol. Wij ontwerpen, realiseren én onderhouden elektrotechnische bedrijfsoplossingen en zorgen voor een optimale werkbeleving. Thuis op je werkplek is dan ook ons motto!

Elektriciteit waar je het nodig hebt

Niet alleen zorgen we voor elektriciteit waar je het nodig hebt en een veilige aansluiting, we zorgen ook dat het ons werk zo min mogelijk zichtbaar is en je er geen omkijken meer naar hebt. Als we elektriciteit aanleggen maken we eerst een ontwerp, we denken mee wat er voor jouw specifieke situatie nodig is en houden ook rekening met eventuele groei.

Optimale verlichting

Om een ruimte aangenaam en optimaal te verlichten is een lichtplan nodig. De keuze van de lampen en verlichting zullen uiteindelijk de hele sfeer van de ruimte bepalen. Hierbij houden we rekening de benodigde lichtopbrengst. Wij ontwerpen en realiseren een lichtplan die de juiste sfeer in jouw pand brengt, aansluit bij de activiteiten van jouw onderneming én daarnaast energiezuinig werkt.

9

Duurzaam met LED verlichting

Aangezien verlichting een aanzienlijk deel van het totale energieverbruik uitmaakt, is energiebesparing eenvoudig te realiseren. Daarom maken we veel gebruik van LED verlichting en nemen dit dan ook mee in ons lichtplan.  Duurzame verlichting heeft bovendien een langere levensduur en is goed voor het milieu.

9

Gespecialiseerd in renovatieprojecten

Wij hebben erg veel ervaring in renovatie projecten. Van een lege kantoorvloer maken wij met onze partners een fijne nieuwe werkplek. Bekijk onze projecten of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Goede goed elektra- of lichtplan is altijd maatwerk

Daarom maken wij eerst een afspraak voor een kennismaking. Op basis van onze inschatting maken we een elektra- en/of lichtplan plan met een vrijblijvende offerte.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of je kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Postbus 235, 5480 AE Schijndel

073 - 7200991