Van Keulen Techniek

Van Keulen Techniek is een technisch installatiebedrijf. Dat wil zeggen: je kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Net als alle andere technische installatiebedrijven, zou je nu kunnen denken.

Maar toen we in 2010 dit bedrijf startten, wist we: we gaan het anders doen. Anders dan iedereen. Tot in de details, want daarin zit het verschil. En dat is gelukt.

Wij hebben alle expertise in huis

Inmiddels is Van Keulen Techniek uitgegroeid tot een regionale partner voor technische installatie- vraagstukken. We hebben alle expertise in huis en blijven ons daarin ontwikkelen, maar we kijken ook verder. Buiten ons eigen specialisme weten we wat er op de bouw gebeurt en wat erbij komt kijken.

Wij zijn er persoonlijk mee gemoeid

We geven niet klakkeloos advies of maken wat, maar we gaan het gesprek met jou aan. Wij zijn er persoonlijk mee gemoeid. Met elkaar, het team en de opdrachtgever zorgen we voor het resultaat. Onze betrokkenheid zie je in alles terug. Een sok om de trap zodat de vloer niet beschadigd, is een klein detail maar juist dat maakt het verschil.

Wij leveren alleen maatwerk

Ons werk is altijd maatwerk. Een technische oplossing is namelijk van veel factoren afhankelijk. We denken graag buiten de kaders maar kwaliteit en veiligheid staan voorop. Dat we naar de kosten en duurzame en innovatieve mogelijkheden kijken is vanzelfsprekend. We kunnen het allemaal, tot in de detail. Wijzigen de plannen? Dan denken we toch gewoon met je mee!

Wij hebben altijd een passende oplossing

Of het nu om een bedrijfspand of woning gaat, we leveren een compleet werkbare en veilige situatie. Ook doen we aanpassingen aan bestaande installaties, renovatieprojecten en verbouwingen. We denken graag met jou mee voor een passende oplossing!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Postbus 235, 5480 AE Schijndel

073 - 7200991