Brandbeveiliging

Voorkom veel schade door goede brandbeveiliging

Jaarlijks ontstaan er veel branden. Een brand is niet altijd te voorkomen, maar kan wel snel gedetecteerd worden. Goede brandbeveiliging is dus een absolute vereiste om veel schade te voorkomen en voor de veiligheid van medewerkers, bewoners en bezoekers. Wij zijn gespecialiseerd in brandpreventie en zorgen dat jouw bedrijfspand aan alle eisen voldoet.

Een installatie die bij je past

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties zijn er in veel soorten en maten. Welke installatie bij je past, is afhankelijk van de kenmerken van het pand en het gebruik hiervan. Wij bieden een totaaloplossing voor brandbeveiliging. Wij verzorgen (jaarlijkse) inspecties, levering en installatie van allerlei beveiligingsmiddelen, voeren onderhoud uit en adviseren je met inachtneming van de meest recente wet- en regelgeving. Vluchtwegplattegronden, een BHV-plan en training van het personeel behoren standaard tot ons pakket.

Gespecialiseerd brandbeveiligingsbedrijf

Zowel verzekeraars als gemeentes stellen hoge eisen op het gebied van brandveiligheid. Installaties moeten namelijk aan allerlei voorwaarden voldoen. Niet alleen moet je over een brandmeld- en ontruimingsinstallatie beschikken, maar deze moeten ook geïnstalleerd en onderhouden worden door een gespecialiseerd brandbeveiligingsbedrijf. Als gespecialiseerd brandbeveiligingsbedrijf zorgen we ervoor dat jouw installatie aan alle voorschriften voldoet én dat deze vakkundig wordt onderhouden.

Om de brandbeveiliging in jouw bedrijfspand te verbeteren verrichten we de volgende werkzaamheden:

9

Montage en in bedrijfstellen brandmeldinstallaties

9

Opstellen van vluchtwegplattegronden

9

Opstellen van programma van eisen

9

Leveren en plaatsen van blusmiddelen

9

Jaarlijks onderhoud van de brandmeldinstallatie

Goede Brandbeveiliging is altijd maatwerk

Daarom maken wij eerst een afspraak voor een kennismaking. Op basis van onze inschatting maken we een beveiligingsplan met een vrijblijvende offerte.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of je kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Postbus 235, 5480 AE Schijndel

073 - 7200991