Inspecties

Zorg dat een installatie aan alle eisen voldoet

Om de veiligheid van technische installaties te kunnen garanderen is het noodzakelijk om te controleren of de installaties aan alle eisen en richtlijnen voldoen. Dit geldt zowel voor nieuwe installaties als bij uitbreiding van een installatie. Wij voeren keuringen en inspecties uit aan jouw installatie zodat je zeker weet dat deze veilig is.

Regelmatige controle

Veel elektrotechnische installaties moeten met een passende regelmaat worden gecontroleerd. Met passend wordt bedoeld dat een installatie(deel), die weinig tot geen gevaar kan opleveren, minder vaak gecontroleerd hoeft te worden dan een installatie(deel) die een grotere kans op gevaar oplevert. Wij voeren keuringen en inspecties uit aan diverse installaties op basis van de geldende normen.

Veiligheidsgarantie

De eisen en richtlijnen zijn vastgelegd in verschillende Nederlandse Normen, ook wel NEN genoemd. Een NEN 3140 / NEN1010 (norm elektra) inspectie is bedoeld om de (arbeids)veiligheid van een bestaande installatie en de eventueel daarop aan te sluiten elektrische arbeidsmiddelen vast te stellen. Dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat al jouw installaties voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. 

Een installatie laten keuren of inspecteren is altijd maatwerk

Daarom maken wij eerst een afspraak voor een kennismaking. Op basis van onze inschatting maken we een vrijblijvende offerte.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of je kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Postbus 235, 5480 AE Schijndel

073 - 7200991