Datanetwerken

 Snel en op iedere plek bereikbaar

Communicatie speelt een niet meer weg te denken rol in je bedrijf. Je wilt dat alle communicatie zo snel en optimaal mogelijk verloopt. Met ons uitgebreide pakket op het gebied van ICT, telecommunicatie en werkplekautomatisering zorgen wij voor de meest ideale technische voorwaarden voor al je communicatieprocessen.

Kwalitatieve producten en systemen

Wij leveren en installeren glasvezel, netwerk- of databekabeling, patchkasten en serverracks. Zoals je van ons mag verwachten, werken we daarbij uitsluitend met kwalitatieve producten en systemen. Wij verzorgen de complete data- en netwerkbekabeling. Desgewenst leveren we een datanetwerk gecertificeerd op.

Betrouwbaar datanetwerk

Wij zorgen dat al je medewerkers snel en overal bereikbaar zijn en tot alle benodigde informatie en communicatiehulpmiddelen beschikken. Wij maken een toekomstgericht plan, waardoor jouw datacommunicatie jarenlang mee kan. Vanaf ons eerste advies tot en met levering, installatie en onderhoud, nemen we de verantwoordelijkheid voor een feilloze werking.

Een goed DATANETWERK is altijd maatwerk

Daarom maken wij eerst een afspraak voor een kennismaking. Op basis van onze inschatting maken we een plan met een vrijblijvende offerte.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of je kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Postbus 235, 5480 AE Schijndel

073 - 7200991