MILON

“Van Keulen Techniek is vanaf dag 1 betrokken geweest bij de ingrijpende renovatie van ons kantoorpand aan de Rembrandtlaan 4 in Veghel. In het bouwteam hebben zij absoluut hun bijdrage (ontwerp en realisatie) geleverd voor de complete elektrotechnische installatie, alarm- en brandmeldsystemen. Ook zijn alle verlichtingsarmaturen door Van Keulen geselecteerd op basis van functionaliteit en duurzaamheid. Het hele team heeft zich enorm ingespannen om de scherpe opleverdatum te realiseren en hierbij is ook regelmatig overgewerkt. Dit in combinatie met het beperken van overlast en de interne verhuizing van huurders tijdens de verbouwing is op een bijzonder professioneel wijze uitgevoerd. Samenvattend: Een prima bedrijf waar ik graag een volgende klus mee wil oppakken.”

MILON
VIA2V B.V

“Inmiddels alweer vele jaren geleden heeft een eenmalige samenwerking met de firma Van Keulen Techniek geresulteerd in een vaste en hechte relatie. Voor een optimaal verloop van onze projecten is het cruciaal om met mensen te werken die je begrijpen, op de juiste manier kunnen ondersteunen en in staat zijn om flexibel te opereren binnen een bouwteam. Het juiste en stabiele kwaliteitsniveau is hierbij eigenlijk een vanzelfsprekendheid.”

VIA2V B.V.
DHVM vastgoedmanagement

“Bij van Keulen Techniek staan ze altijd klaar om jouw probleem op te lossen ook al komt dat even niet goed uit. Daarnaast denken en werken de monteurs vakkundig en oplossingsgericht.

DHVM vastgoedmanagement
1 2